Wat ik doe?

Ik ben vormgever. Soms ontwerp ik een product, dat kan variëren van meubelstuk tot fashion-item. Maar vaak creëer ik een concept of interieur. Bijvoorbeeld voor een bedrijf of particulier. In dit beroep kom ik veel nieuwe designs tegen. Mooie producten, eerlijk geproduceerd en goed bedacht. Dit alles heb ik in House of MOODS gebundeld. Van sfeervolle sierkussens…Hollywood kaarsen en mooie stylingprojecten . En natuurlijk zitten er ook eigen producten bij. Niet alledaags maar onderscheidend. Voor diegene die net even iets anders wil.

Hoe werk ik?

Allereerst nodig ik je uit voor een gesprek in mijn studio. Zo kan ik inventariseren wat je wens is, welke style bij je past en waar ik rekening mee moet houden. Denk hierbij aan budget, kinderen en leefomstandigheden.

Advies

We starten met een bezoek op locatie. Samen kunnen we zoveel mogelijk bekijken en bespreken en het stelt mij in de gelegenheid om de ruimte(s) goed in mij op te nemen. Afmetingen en vaste objecten noteer ik zodat dit later geen obstakels worden.

Dan ga ik aan de slag en maak zogenaamde MOOD kaarten. Dit zijn advieskaarten die op maat voor je worden samengesteld. Hierop staan tips, tekeningen, foto's, kleurgebruik etc. De bedoeling  is dat je uiteindelijk een aantal kaarten hebt welke een perfecte weergave vormen van je uiteindelijke doel. We gaan door totdat we tevreden zijn! Met deze kaarten en tips kun je ervoor kiezen zelf aan de slag te gaan en invulling te geven aan de ruimte.